Tavita Produkter

Tavita kosttilskudd

Tavita er en etablert aktør innen helsekost og tilbyr et bredt utvalg av unike og spesielt utvalgte helsekostprodukter.

tavita barbasco, tavita

Barbasco Plus fra Tavita blir av mange omtalt som selve ungdomskilden fordi den kan styrke binyrene og dermed øke kroppens naturlige produksjon av DHEA og stresstoleranse.

Tavita har vokst fra å være en relativ smal aktør innen helsekost, best kjent forklassikeren Barbasco Plus, til å være en stor leverandør  for et bredt utvalg merker og segmenter innen helsekost og næringsterapi. Barbasco Plus kan bestilles direkte fra caredirect.eu

Vi kan gi deg info om alt av produkter fra Tavita og ta imot din bestilling for Tavita produkter.

Vi i Ungdomskilden har mer enn 15 års erfaring med kundeoppfølging mot Tavita produkter og kan svare på de fleste spørsmål om hvilken bruk som anbefales og hva man kan forvente.

Kontakt oss for mer informasjon om enkeltprodukter eller spør om hvordan du kan få tilsendt katalogen med 48 sider fulle av helseprodukter. Flere av tilskuddene i denne katalogen finner du ikke noe annet sted enn hos Tavita.

Produktene sendes fra Sverige eller England til alle land i Europa, inkludert Norge. Den samme grossisten som selger Tavita produkter, har også en egenutviklet serie produkter som heter Carepharma. De selges fra de samme nettbutikkene.

Se under for direkte linker til nettsider som selger Tavita og Carepharma produkter. Det er noe variasjoner på utvalget, tilpasset det enkelte lands lovgivning for salgs av naturmidler.

www.caredirect.no
www.caredirect.se
www.caredirect.eu

 

 

 

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment