Hvilke tilskudd trenger du?

Er du usikker på hvilket tilskudd eller naturmiddel som er riktig for deg?

Vi i Ungdomskilden har mer enn 15 års erfaring i å gi veiledning på valg av kosttilskudd eller naturmidler. Spesielt gjelder dette naturmidler som kan hjelpe for tretthet, utbrenthet, overgangsalder, candida, plager med fordøyelse, osteoporose og benskjørhet.

Kontakt oss via skjemaet på nettsiden.

 

Hvis du har generelt god helse og kosthold, men ønsker å supplere med noe for å sikre at du får i deg det du trenger, kan et knippe nøye utvalgte tilskudd være noe for deg.

Kan ungdomskilden finnes i en liten kapsel eller pille? Ikke ta tilskudd ukritisk, men velg få og målrettede naturmidler ut fra dine individuelle behov.

Kan ungdomskilden finnes i en liten kapsel eller pille? Ikke ta tilskudd ukritisk, men velg få og målrettede naturmidler ut fra dine individuelle behov.

Med det store utvalget som finnes innen helsekost i dag, og alle oppslag i media om mirakelkurer og vidundermidler, kan det være vanskelig å skille mellom det som er kjekt å ha og det som gir en vesentlig effekt i forhold til dine behov.

Selv om det kan være mange flotte naturmidler som kan være bra for deg betyr det ikke at du egentlig trenger dem. Selv om et tilskudd kan ha en gunstig effekt betyr det ikke at akkurat den effekten er det du trenger mest.

Da kan det være godt å ta et overblikk og gjøre en vurdering av hva som er mest vesentlig for din tilstand og din helse.

Ta kontakt med oss for en rask vurdering av hva som kan være aktuelt for deg å ta av tilskudd. Våre råd er helt uforpliktende og helt gratis. Bruk kontaktskjemaet på nettsiden.


Vi gjør oppmerksom på følgende:

Ungdomskilden, eller personer assosiert med nettstedet Ungdomskilden.no har ikke anledning til å gi råd som går på behandling av konkret sykdom. Anbefalinger du eventuelt får er ikke ment å erstatte dialog med lege, og heller ikke å behandle eller kurere sykdom. Ved alvorlig og /eller kronisk sykdom bør alltid lege konsulteres.

Produkter som omtales, anbefales eller markedsføres på nettstedet er å betrakte som reklame. Historiske, personlige eller kliniske erfaringer ved bruk av helsekost, naturmidler eller behandlingsformer som omtales på nettsiden er ingen garanti for fremtidige erfaringer eller resultater.

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment