Hoodia Gordonii -Den originale slankeplanten

Hoodia -Naturlig slank med kaktuspille

NB! Hoodia var lenge tilgjengelig i Norge, men på grunn av nye retningslinjer for hele EU er det ikke lenger tillatt å selge dette produktet.

Vi beklager dette sterkt. Vi har gjennom årene knyttet kontakt med mange hundre brukere som har hatt god nytte av naturmiddelet Hoodia Gordonii. Kontakt oss gjerne for tips om andre produkter som kan være relevante for deg. Vi har god oversikt over naturlige tilskudd som kan stimulere til vektnedgang i kombinasjon med mosjon og en justering av kostholdet.

Hoodia Gordooni er ikke lenger tilgjengelig. Det er ikke lov å omsette dette produktet lenger. Forbudet gjelder for hele EU. Vi ber de som er interesserte i Hoodia være forsiktig med å bestille eller betale for Hoodia fra andre aktører som fortsatt tilbyr dette til salg via Internett. Du kan risikere å tape pengene eller oppleve at produktet blir stoppet i tollen og beslaglagt. Historien om Hoodia kan du lese under. Vi beklager at vi ikke lenger kan formidel dette produktet.
Hoodiasuksessen går sin seiersgang over den vestlige verden.
Kosttilskuddet som motvirker overvekt har vært en gnistrende suksess.
Forestill deg en naturbasert pille, helt uten bivirkninger, hemmer appetitten og motvirker overvekt. Fantasi og drømmer vil de fleste si. Men faktum er at dette nå er virkelighet. Et helt rent og ufarlig naturprodukt som har vært brukt tradisjonelt i flere tusen år, har akkurat denne effekten.

Den 21. november 2004 vil gå inn i historien som dagen da verden oppdaget Hoodia Gordonii. Det var denne dagen CBS’ TV-program 60 Minutes for aller første gang brakte historien om den slankende kaktusplanten. Siden da har ryktene om Hoodia spredd seg som ild i tørt gress verden over.

Reporter Lesley Stahl fra 60 Minutes, velkjent også for norske TV-seere, dro selv til Kalahariørkenen for å studere den spesielle planten. Og som seg hør og bør, spiste hun en passende bit slik ørkenfolket gjør for å sjekke virkningen:

- Jeg hadde ingen bivirkninger. Ingen vond smak i munnen, ingen mageproblemer eller hjertebank. Jeg følte meg mett hele dagen, også på tidspunkter da jeg normalt blir veldig sulten. Jeg var heller ikke tørst resten av dagen. Alt jeg kan si er at det fungerte, sa Stahl i det verdenskjente TV-programmet.

Kaktustesten
En journalist og en kameramann fra BBC dro til Kalahariørkenen for å jakte på den myteomspunne slankekaktusen;

- Ved 18-tiden spiste vi hver vår bit en bit av planten på størrelse med en halv banan.  Like etterpå startet vi på tilbaketuren til Cape Town, en biltur på cirka fire timer. Det sies at planten skulle gi en velværefølelse av tilnærmet afroditisk kvalitet, og jeg kan bare si at vi hadde en veldig god følelse på hele reisen. Men mer spesielt var det at vi ikke så mye som tenkte på mat. Vi kom frem til hotellet ved 12 tiden om natten, og gikk til sengs teten å spise. Ingen av oss hadde lyst på frokost neste dag heller. Vi spiste lunsj neste dag, men var ikke spesielt sultne noen av oss. Normal appetitt kom tilbake etter 24 timer.

Folkemedisin
Dypt inne i den afrikanske Kalahariørkenen vokser den kaktuslignende planten kalt Hoodia Gordonii. Den vokser og trives ved ekstremt høye temperaturer, og bruker mange år på å vokse seg stor. Sanfolket, et nomadefolk som lever i Kalahariørkenen, er blant verdens eldste og mest primitive stammefolk. De har spist Hoodia i tusener av år for å holde sult og tørst på avstand på sine lange jakkturer i ørkenen. Selv om hoodia ble oppdaget for relativt kort tid siden, har dette ørkenfolket kjent til plantens egenskaper i lang tid. Deler av stammen kuttes av, og fruktkjøttet spises for å holde sult og tørst unna. De bruker også Hoodia mot kraftige magekramper, hemoroider, tuberkulose, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk og diabetes.

Selv om det finnes mer enn 20 forskjellige typer Hoodia, er det er kun Hoodia Gordonii fra Sør-Afrika som besitter disse unike egenskapene.

Blodsukker
Ifølge Folkehelseinstituttet, led 23 % av den norske befolkningen av overvekt i 2002. På verdensbasis snakkes det om en fedmeepidemi. Slankepillemarkedets potensial taler med andre ord for seg selv. Dr. Richard Dixey forklarer hvordan Hoodia virker:

- Et område av hjernen kalles Hypotalamus. I Hypotalamus finner vi nerveceller som reagerer på glukose, sukker. Når du spiser går blodsukkeret opp, og disse cellene reagerer med å fortelle at vi er mette. Hoodia inneholder et molekyl som er cirka 10 000 ganger mer aktivt enn sukker. Det går til Hypotalamus og får de omtalte nervecellene til å reagere som om du var mett, til tross for at du verken har spist eller er sulten

Kliniske studier på Hoodia
Dr. Dixey organiserte den første dyrestudien med Hoodia. Forsøksrotter, en dyreart som bokstavelig talt spiser alt de kommer over, sluttet helt å spise.

Da den første kliniske humanstudien ble gjennomført, ble en gruppe sykelig overvektige plassert i en fase 1 enhet, et sted så nær opptil et fengsel som mulig. Alt de frivillige deltagerne hadde mulighet til å gjøre, var å lese aviser, se på TV, og spise. Halvparten fikk Hoodia, den andre halvparten fikk placebo. Femten dager senere hadde Hoodiagruppen redusert sitt daglige inntak med 1000 kalorier daglig, en åpenbar suksess.

Kvinne gikk ned 18 kilo med Hoodia
- Jeg har gått ned 18 kilo ved hjelp av Hoodia Gordonii, mai 2007.  Det er 1 ½ år siden jeg startet, men jeg har hatt pauser underveis.  I slankeperiodene har jeg fulgt de vanlige kostrådene med regelmessige måltider, nok vann, sunt kosthold og økt fysisk aktivitet.  Min erfaring er at en tablett tidlig på ettermiddagen, en tablett sent på ettermiddagen/tidlig på kvelden og en senere på kvelden, virker best for meg sier kvinne (45) fra Oslo.

Hoodia demper matlysten når jeg er sliten på ettermiddagen/kvelden og suget på noe godt kommer, eller når kjemien i kroppen er i litt i ubalanse på grunn av stress, uregelmessige måltider eller lavt blodsukker og lysten til å spise for mye er ekstra stor, forklarer hun.

- Jeg kaller Hoodia for ”selvdisiplin på boks”.  Min erfaring er at når lysten på mat er mindre, så er det mye lettere å bruke viljestyrken positivt.  Fristelsene har lett for å bli større enn kaloribehovet under en slankekur. Men når Hoodia demper appetitten så føles det ikke lenger som noe stort offer eller forsakelse å si nei til de verste kaloribombene eller begrense dem.  Det gjør vektreduksjonen lettere og mer lystbetont. Hoodia kan kombineres med den slankekuren du selv ønsker, enten det er reduksjon av ditt daglige matinntak, dietter, slankeklubb, pulverkurer eller individuelle kostråd.  Hoodia kan også kombineres med kosttilskudd og andre slankeprodukter, sier denne kvinnen som har brukt Hoodia med positivt resultat.

NB! Hoodia selges ikke lenger via caredirect.eu
Hoodia var lenge tilgjengelig i Norge, men på grunn av nye retningslinjer for hele EU er det ikke lenger tillatt å selge dette produktet.

Vi beklager dette sterkt. Vi har gjennom årene knyttet kontakt med mange hundre brukere som har hatt god nytte av dette naturmiddelet. Kontakt oss gjerne for tips om andre produkter som kan være relevante for deg.

Hoodia Gordooni er ikke lenger tilgjengelig. Det er ikke lov å omsette dette produktet lenger. Forbudet gjelder for hele EU. Vi ber de som er interesserte i Hoodia være forsiktig med å bestille eller betale for Hoodia fra andre aktører som fortsatt tilbyr dette til salg via Internett. Du kan risikere å tape pengene eller oppleve at produktet blir stoppet i tollen og beslaglagt.
For mer info om andre relevante tilskudd som kan hjelpe for slanking kan du kontakte oss i ungdomskilden.no. Vi har god oversikt over andre naturmidler som kan hjelpe for å gå ned i vekt.

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment