Carepharma helsekost

Carepharma, en innovativ produsent av helsekost.

Carepharma er en stor aktør innen helsekost i Skandinavia og tilbyr et bredt utvalg av spesialiserte og spesielt utvalgte helsekostprodukter.

Carepharma har vokst fra å være en relativ smal aktør innen helsekost til å være en totalleverandør og grossist for et bredt utvalg merker og segmenter innen helsekost og terapi. Selskapet har utviklet en rekke egne produkter som selges fra sin nettbutikk for helsekost.

Ungdomskilden kan gi deg info om hele spekteret av produkter fra Carepharma og ta imot din bestilling. Kontakt oss for mer informasjon om enkeltprodukter eller spør om hvordan du kan få tilsendt katalogen med 48 sider fulle av det absolutt beste innen kosttilskudd og hudpreparater.

Flere av tilskuddene i denne katalogen finner du ikke noe annet sted enn hos Carepharma.

Produktene sendes fra Sverige til alle land i Europa, inkludert Norge. Carepharma selges på 3 forskjellige nettsider. Utvalget er tilpasset det enkelte lands lovgivning for salg av naturmidler og helsekost. Alle produktene som selges fra caredirect.eu kan bestilles til Norge, men det tilkommer et tollgebyr.

www.caredirect.eu

www.caredirect.no

www.caredirect.se

 

 

 

 

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment