Acai- Amazonas hemmelighet

Acai er superfrukten hele verden snakker om.

Acai, det dyprøde bæret fra Amazonas jungel, rikere på antioksidanter enn blåbær og solbær. Hvis du leter etter det mest potente tilskuddet av antioxidanter naturen kan levere er acai svaret.

Annonse: Super-potent Acai tilskudd med vitamin D. Gratis Frakt. Bestill fra caredirect.no

Slik blir de supersunne acai-bærene plukket i store kurver fra palmen i Amazonas

Slik blir de supersunne acai-bærene plukket i store kurver fra palmen i Amazonas

Tenk deg at det dypt inne i Amazonas-jungelen finnes en superfrukt; et bær som inneholder 30 ganger så mye antioksidanter som druer og rundt dobbelt så mye som blåbær! I tillegg inneholder det livsviktige sunne fettsyrer og en rekke vitaminer og mineraler – alle i høye doser. I Brasil har ikke bare indianerne alltid sverget til acai, men også idrettsutøvere og fysisk aktive, fordi bæret styrker musklene og skjellettet, samtidig som det øker prestasjonsevnen.

Acai er en veldig sunn og potent frukt, for ikke å snakke om hvilke underverker denne antioksidantbomben gjør for immunforsvaret! Acai har gjort braksuksess i USA etter at det ble presentert av Dr. Oz på Opah, og nå er acai på full fart inn i Europa.

acai

Super-Potent Acai tilskudd med vitamin D. Bestilles fra caredirect.no

Vi på Ungdomskilden er stolte over å kunne anbefale et acai-tilskudd av høyeste kvalitet for våre brukere. For at acai-bærets antioxidative egenskaper skal bevares best mulig er det avgjørende at saften fra acai-bæret enten frysetørkes eller drikkes ren. For enkelhetens skyld har vi valgt å anbefale kapsler med frysetørret saft. Dette gjør at du kan nyte alle de fantastiske anioksidantene fra acai på en enkel og billig måte. Acai Complex med vitamin D kan bestilles direkte fra Caredirect.no

Sammenlignet med andre frukter og juicer er innholdet i acai uslåelig. Men det som virkelig gjør acai spesielt er innholdet av antioksidanter. Acai inneholder mer enn dobbelt så mye antioksidanter som blåbær og 30 ganger mer antocyanin enn et glass rødvin. Hvis man sammenligner acai med juiceprodukter fra for eksempel Mangosten har acai 6 ganger mer antioksidanter.

Ofte kan intensiteten i smak og farge hos bær være en indikator på hvor sterkt innhold av antioksidanter og andre næringsstoffer den har.

Ofte kan intensiteten i smak og farge hos bær være en indikator på hvor sterkt innhold av antioksidanter og andre næringsstoffer den har.

Antioksidantaktiviteten måles i noe som kalles ORAC – Oxygen Radical Absorbance Capacity.

Tabellen her sammenligner innholdet av antioksidanteret i ulike frukter og bær .

Ta kontakt med oss for bestilling av Acai tilskudd. Vi kan også svare på spørsmål om både acai og andre naturmidler vi anbefaler.

 

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment