Ungdomskilden Barbasco Plus

Er du lei av den endeløse jakten etter det riktige produktet som skal forbedre hverdagen din og gi deg bedre helse og mer overskudd?

Ønsker du å beholde følelsen av ungdom og vitalitet livet ut, med god hudkvalitet og et godt immunforsvar som holder deg sterk og frisk?

Gammel visdom forent med moderne forskning har gitt oss kosttilskuddet Barbasco Plus, et unikt produkt som kan redusere overgangsplager og gi deg økt overskudd og vitalitet i hverdagen. Barbasco er en kinesisk plante som har vært brukt i folkemedisinen i århundrer. Den er helt naturlig og har ingen bivirkninger.barbasco Plus kan bestilles direkte fra caredirect.eu. Kontakt oss i Ungdomskilden hvis du har spørsmål om dette tilskuddet.

barbasco, dhea

Barbasco Plus fra Tavita blir av mange omtalt som selve ungdomskilden fordi den kan øke kroppens naturlige produksjon av DHEA.

Forskning har oppdaget  et viktig hormon som heter DHEA som produseres i binyrene.

DHEA er et slags mor-hormon, som stimulerer produksjonen av andre viktige hormoner i kroppen. DHEA er det hormonet som vitenskapen direkte knytter til vitalitet og god helse.

Binyrenes evne til å produsere DHEA reduseres av alderdom, stress, sykdom, medisinering og en usunn livsstil. Når DHEA-nivået faller, reduseres også din helse.

Barbasco har den unike kvaliteten at den kan stimulere binyrenes naturlige produksjon av DHEA.

Siden lanseringen i Skandinavia i 1998 har flerfoldige tusen mennesker brukt Barbasco Plus daglig. Resultatene har vært alt fra lett forbedring av forskjellige symptomer til helt enestående positive forandringer.

God helse er mer enn fravær av sykdom! God helse er ikke bare å holde seg frisk, det er følelsen av å reise på første klasse. At alt fungerer som det skal slik at du har gode dager og gode netter.

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment