B17 fra Hunzafolket

B17 -Supermaten fra Hunzafolket
Hvor effektiv er så B17? Den beste måten å teste ut vitaminteorien på, er ved å ta en stor befolkningsgruppe, og gi dem en konsekvent diett rik på nitrilosider (B17). Dette er heldigvis gjort allerede.

Hunza-folket er kjent for sitt lange livsløp og gode helse. De har overhodet ikke noen form for kreft blant seg. Moderne vitenskap klarer ikke forklare fenomenet, men det er interessant at deres kosthold inneholder ca 200 ganger mer nitrilosider enn vårt kosthold.

Annonse: B17 Hunza Caps kan bestilles direkte fra Caredirect.eu

Kapsler med grysetørret ekstrakt fra aprikoskjerner en er god og naturlig kilde til B17. Klikk på bildet for å bestille fra Caredirect.eu

Kapsler med grysetørret ekstrakt fra aprikoskjerner en er god og naturlig kilde til B17. Klikk på bildet for å bestille fra Caredirect.eu

Den mest verdsatte av alle mattyperhos Hunzafolket er aprikosfrøet. I tillegg til å spise det, bruker de det i oljer og pulver også.

I et intervju med en prins fra Hunza, fikk intervjueren vite at det var ikke uvanlig å spise 30-50 aprikosfrø som snacks etter lunsj. Dette tilsvarer så mye som 22 mg A-vitamin (norske myndigheter anbefaler ca 8 mg?) og omtrent 50 mg vitamin B17. Disse folkene har en forventet levealder på 85 år. Og de er kjent for sin gode helse og vitalitet helt frem til de dør, ulikt mange av oss som er syke og plaget den siste tiden av våre liv.

Kvinnene i Hunza er kjent for sin slående pene hud, noe som får dem til å se ut som de er 15-20 år yngre enn deres motpart i andre deler av verden.

I tillegg til aprikoskjerner, finnes vitamin B17 naturlig i flere frø og potente spirer, som eplefrø, mandler, byggspirer, hvetegress og flere typer bønner. Likevel er aprikoskjerner den mest potente kilden, og er også den som tradisjonelt er brukt av Hunzafolket.

Eksperimentering med Hunza-kost
Dr. McCarrison testet ut så tidlig som i 1927 Hunza-dietten på mer enn tusen rotter. Etter to år kunne han fastslå at det ikke var noen sykdomstilfeller blant rottene, ingen dødsfall blant de voksne, og like god statistikk for barna også.

Til sammenligning ble mer enn to tusen rotter fòret på typiske indiske og pakistanske dietter, og de utviklet snart øyesykdommer, magesår, dårlige tenner, krokede ryggsøyler, hårtap, blodmangel, hudproblemer, hjerte-, nyre- og kjertelsvakheter m.m.

Lignende eksperiment ble utført med diett typisk for de lavere klassene i England på den tiden. Ikke bare fikk rottene alle typer kroniske sykdommer, de utviklet også nervøse lidelser.

Tilskuddet Hunza Caps er tilgjengelig å kjøpe fra Caredirect.eu for de som ønsker å øke sitt inntak av det naturlige stoffet B17 fra aprikoskjerner.

About the author  ⁄ borgemork

No Comments

Leave a Comment